current views are: 2

3 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση14:04

Κακλαμάνης: Αναμενόμενη η στροφή ΣΥΡΙΖΑ

Σίγουρος εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης ότι η κυβέρνηση θα έκανε μεγάλη στροφή σε συνέντευξη στον Realfm. 
 
 

Δημοσίευση 14:04’
αρθρο-newpost

Σίγουρος εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης ότι η κυβέρνηση θα έκανε μεγάλη στροφή σε συνέντευξη στον Realfm. 
 
 

Σίγουρος εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης ότι η κυβέρνηση θα έκανε μεγάλη στροφή σε συνέντευξη στον Realfm
 
Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου είπε πως «χθες έγινε η πρώτη μεγάλη στροφή από τον Γιάνης Βαρουφάκη τον θεατράλ υπουργό, που πήγε χθες και είπε ότι το κούρεμα φεύγει και θα το ανταλλάξουμε με ομόλογα που δεν θα χουν λήξη». 
 
Χαρακτήρισε τον κ. Βαρουφάκη μεγαλοαστό, καλομαθημένο που το παίζει επαναστάτης. «Έκανε επανάσταση με Νταϊσλεμπλουμ και μετά πήρε τον αμερικανό υπουργό οικονομικών και του είπε κάνε κάτι για να μην πέσει το χρηματιστήριο». 
 
Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία και την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος είπε πως «η παράταξη μου και το κόμμα μου υπέστην ήττα. Η Νέα Δημοκρατία άντεξε και κράτησε ένα υψηλό ποσοστό μέσα στην κοινωνία. Χάσαμε όμως και το ότι αντέξαμε δείχνει ότι πρέπει να ξαναβρούμε τις ρίζες μας».
 
Ο κ. Κακλαμάνης είπε πως σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει στη Νέα Δημοκρατία «να ευχόμαστε να καταστραφεί η Ελλάδα για να επανέλθει το κόμμα μας στην εξουσία», ενώ είπε πως θα πρέπει την Πέμπτη στα κομματικά όργανα  να ληφθεί η απόφαση πως πρέπει να πάμε σε ένα έκτακτο συνέδριο επανεκκίνησης της παράταξης. «Εκεί οι πρωτοβουλίες σηματοδοτούνται από τον αρχηγό του κόμματος», πρόσθεσε. 
 
Για τον Κώστα Καραμανλή είπε πως κάθε μέρα στο γραφείο του γίνεται «λαϊκό προσκύνημα» και πρόσθεσε πως «εξακολουθεί ο Κώστας Καραμανλής να είναι ο άνθρωπος που ενσαρκώνει τη φωνή και την ενότητα της παράταξης».  
 
Σε ερώτηση για νέα στελέχη που έχουν συστρατευθεί με τη Νέα Δημοκρατία είπε χαρακτηριστικά: «Το ιδεολογικό καθεστώς του καθένα δεν θα γίνει ξέπλυμα στις πλάτες της παράταξης. Όποιος θέλει έρχεται προσκυνώντας τις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης του 1974». 

σχετικα αρθρα