current views are: 2

4 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση12:38

Χρυσοβελώνη για Ίμια: Η ΝΔ μειοδοτεί σε βάρος των εθνικών συμφερόντων

«Μειοδοτική στάση» στο θέμα στων Ιμίων καταλογίζει στον Κώστα Καραγκούνη, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Δημοσίευση 12:38’
αρθρο-newpost

«Μειοδοτική στάση» στο θέμα στων Ιμίων καταλογίζει στον Κώστα Καραγκούνη, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Μειοδοτική στάση» στο θέμα στων Ιμίων καταλογίζει στον Κώστα Καραγκούνη, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχετικά με τις δηλώσεις του γερμανού επικεφαλής του ΕΛΚ, ο οποίος ζήτησε την καταδίκη του Πάνου Καμμένου επειδή πήγε στα Ίμια.

«Ο κ. Καραγκούνης ερωτώμενος σήμερα σχετικά με την χθεσινή αθλιότητα του Γερμανού επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αρνήθηκε να καταδικάσει την ευθεία επίθεση του ομοϊδεάτη του M. Weber κατά της Ελληνικής κυριαρχίας στα Ίμια. Αναμασώντας μάλιστα την ξένη προπαγάνδα κατά της Ελλάδας, ο εκπρόσωπος της ΝΔ έφτασε στο σημείο να συκοφαντήσει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για «αντισημιτισμό» (!) προκειμένου να προξενήσει διεθνώς ζημιά στην κυβέρνηση εθνικού σκοπού, την ώρα που αυτή δίνει κρίσιμες μάχες για τα συμφέροντα της Πατρίδας…» αναφέρει η κυρία Χρυσοβελώνη.

Και σημειώνει:

«Οι Έλληνες ακούν και βλέπουν το κατάντημα της Ν.Δ. Ακούν τι αναπαράγουν τα φερέφωνα του ξένου παράγοντα και βλέπουν ποιο κόμμα μειοδοτεί σε βάρος των εθνικών συμφερόντων. 

Οι πατριώτες που ανήκουν ακόμα στη Ν.Δ. σίγουρα ντρέπονται για το εκφυλισμένο μόρφωμα Σαμαρά. Ένα υπόλειμμα της κάποτε πατριωτικής παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή».


σχετικα αρθρα