«Η πολιτική μαφία μας έφερε σε ένα τέτοιο σημείο που ο πρόεδρος του 15μελούς φαντάζει έστω και στιγμιαία Μεσσίας», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μιλώντας στο radio1d.gr, ο επικεφαλής της «Τελείας» για τη νέα κυβέρνηση σημείωσε πως «δεν πείθει, σύντομα θα υποχρεωθεί να αναδιπλωθεί».

Ερωτηθείς για τον νέο πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ότι «δεν τον εκτιμούσα και δεν τον εκτιμώ».
Ο κ. Γκλέτσος επεσήμανε τα εξής για το μέλλον του κόμματος: «Η 'Τελεία' θα συνεχίσει να υπάρχει, θα συνεχίσει να αγωνίζεται, έξω από τη Βουλή βεβαίως. Θα πάμε σε Συνέδριο, θα συνεχίσουμε κανονικότατα, θα είμαστε έτοιμοι και παρόντες πάντα».

«Η προτεραιότητα στη χώρα είναι η παραγωγή πλούτου.Όλοι τους και προεκλογικά δεν μίλησαν για παραγωγή πλούτου. Μίλησαν για διαχείριση και μόνο. Το πώς θα διαχειριστούμε να αποπληρώσουμε αυτά που χρωστάμε. Και όλοι ασχολούνται με αυτό», τόνισε ο αρχηγός του κόμματος «Τελεία». 

Τέλος ερωτηθείς ο κ. Γκλέτσος για τα λεγόμενά του πως δεν θα είναι ποτέ βουλευτής δήλωσε «είμαι ομαδικός παίκτης. Μ'αρέσει η ομάδα. Μ' αρέσει να είμαι ο play maker της ομάδος, ή ο coach ένα από τα δύο.Δεν μου αρέσει να ανταγωνίζομαι τους συμπαίκτες μου και δεν θέλω τους συνεργάτες μου να τους ανταγωνίζομαι" και κατέληξε "μ' αρέσει να μ' αγαπάνε και να με σέβονται».