current views are: 3

6 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση13:56

Μπάιντεν: Ελπίζω ότι Ελλάδα και Ευρώπη θα συμφωνήσουν σε σχέδιο ανάκαμψης

Την ελπίδα ότι οι προσπάθειες που καταβάλλονται για το ελληνικό ζήτημα θα οδηγήσουν σε ένα σχέδιο που θα προωθεί τις μεταρρυθμίσεις εξέφρασε ο Τζο Μπάιντεν. 

Δημοσίευση 13:56’
αρθρο-newpost

Την ελπίδα ότι οι προσπάθειες που καταβάλλονται για το ελληνικό ζήτημα θα οδηγήσουν σε ένα σχέδιο που θα προωθεί τις μεταρρυθμίσεις εξέφρασε ο Τζο Μπάιντεν. 

Την ελπίδα ότι οι προσπάθειες που καταβάλλονται για το ελληνικό ζήτημα θα οδηγήσουν σε ένα σχέδιο που θα προωθεί τις μεταρρυθμίσεις, αλλα και τη σταθεροποίηση της ανάκαμψης της οικονομίας, εξέφρασε από τις Βρυξέλλες, ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος, Τζο Μπάιντεν.

«Ελπίζω και αγωνιώ να ακούσω για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την ελληνική κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους εταίρους της, να προχωρήσουν τις μεταρρυθμίσεις και να δρομολογήσουν ενα σχέδιο για τη σταθεροποίηση της ανάκαμψης», τόνισε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες με τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ και της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Ο κ. Μπάιντεν έγινε, επίσης, δεκτός από τη διάσκεψη των προέδρων της Ευρωβουλής.

Λίγο αργότερα οι ΗΠΑ έστειλαν νέο μήνυμα προς την Αθήνα επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να συνεργαστεί με τους ευρωπαίους εταίρους της και με το ΔΝΤ.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι είναι πολύ σημαντικό η ελληνική κυβέρνηση να συνεργασθεί με τους ευρωπαίους εταίρους της καθώς και με το ΔΝΤ» τόνισε ο πρέσβης Ντέιβιντ Πιρς στη δήλωσή του, μετά τις επαφές με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και υπουργούς της κυβέρνησης.


σχετικα αρθρα