«Πλέγμα φαντασιακών συνεπαγωγών» χαρακτηρίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη τα σενάρια περί πικρίας της για το γεγονός ότι δεν ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου της Βουλής.

Αναλυτικά η δήλωση:

Με έκπληξη ενημερώθηκα πως αναπαράγεται στο διαδίκτυο δημοσίευμα που εμπλέκει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Υπουργό Επικρατείας για το Συντονισμό του Κυβερνητικού έργου Αλέκο Φλαμπουράρη και εμένα σε ένα πλέγμα φαντασιακών συνεπαγωγών.

Η λειτουργία και δράση των ανθρώπων της αριστεράς είναι διαμετρικά αντίθετη  απ’ τις προσωπικές στρατηγικές, απ’ τη δημιουργία και την εξαργύρωση προσωπικών γραμματίων. Οι θέσεις ευθύνης για εμάς είναι θέσεις δουλειάς και προσφοράς και όχι επίδειξης και προβολής.

Η μοναδική και διαρκής μας έγνοια είναι η στήριξη και η εξυπηρέτηση των αναγκών του σκληρά δοκιμαζόμενου λαού μας. 
Αφηγήματα όπως το συγκεκριμένο, που ξεδιπλώνονται με υποβολιμαίες και φαντασιακές συνεπαγωγές, εξυπηρετούν είτε προσωπικές στρατηγικές, είτε πολιτικές σκοπιμότητες. 

Ο σκοπός και οι αιχμές λοιπόν των εμπνευστών και συντακτών του αρχικού δημοσιεύματος  είναι προφανείς. 

Τέτοιου τύπου δημοσιεύματα ασφαλώς και δεν είναι ικανά να αποπροσανατολίσουν ούτε εμένα ούτε κανέναν μας απ’ τον κοινό μας  στόχο, που δεν είναι άλλος  από τη στήριξη της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, ώστε  όλοι μαζί  να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας, να κάνουμε πράξη τις ελπίδες του Ελληνικού λαού.