Πρώτος στόχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι να πληρώσουν όσοι βρίσκονται σε λίστες φοροφυγάδων, ανέφερε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Η απόδοση φορολογικής δικαιοσύνης αποτελεί για τους Ανεξάρτητους Έλληνες «κόκκινη γραμμή» όπως ξεκαθάρισε προεκλογικά ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος. Πρώτος στόχος όλοι όσοι βρίσκονται σε λίστες φοροφυγάδων να πληρώσουν. Καμία ασυλία, καμία συγκάλυψη, καμία καθυστέρηση» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή της.

Σύμφωνα με τηνε κπρόσωπο των ΑΝΕΛ «σε ό,τι αφορά τη δίκαιη κατανομή των βαρών, αυτή πρέπει να ακολουθήσει την συνταγματική επιταγή να συνεισφέρουν όλοι ανάλογα με την φοροδοτική τους δυνατότητα. Αυτό σημαίνει κατ’ αρχήν κατάργηση ΕΝΦΙΑ, απόρριψη κάθε ιδέας για συνολική φορολόγηση της περιουσίας των Ελλήνων και γρήγορη αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών έτσι ώστε να απεικονίζουν τις πραγματικές τιμές των ακινήτων. Η προστασία της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων ήταν και παραμένει για τους Ανεξάρτητους Έλληνες κόκκινη γραμμή».