Δείγματα ακραίας και αντιφατικής πολιτικής, ασάφειες και έλλειψη ενός συγκροτημένου εθνικού σχεδίου καταλόγισε στην κυβέρνηση ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας μιλώντας από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας πως έχει δημιουργήσει «υψηλές αναταράξεις για τη χώρα» για αυτό και το κόμμα του δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης. 

Ο πρώην υπουργός, αναφέρθηκε στην πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης λέγοντας ότι έκανε «ορθές επιλογές που οδήγησαν τη πορεία της χώρας προς τα εμπρός και άρχισαν να αποδίδουν θετικά μετρήσιμα αποτελέσματα στην οικονομία της».

«Διαμορφώσαμε την αναγκαία συνθήκη για την εθνική κυριαρχία. Με συλλογική και σκληρή δουλειά φέραμε θετικά μετρήσιμα αποτελέσματα. Και τώρα, αν και η χώρα έχει υψηλό χρέος δεν είναι χρεοκοπημένη» τόνισε ο κ. Σταϊκούρας. 

Καταλήγοντας, ο κ. Σταϊκούρας τόνισε, ότι η παράταξη του έχει αποδείξει πως είναι δύναμη ευθύνης, σταθερότητας και προόδου και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει, όπως είπε, στηρίζοντας τις όποιες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που θα είναι ωφέλιμες για τη χώρα.