Επίθεση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του «Ποταμιού», Χάρη Θεοχάρη, εξαπέλυσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή την κόντρα του με τον Τέρενς Κουίκ.

Σε ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει:

Σήμερα ο γνωστός λάτρης του Μνημονίου και του ΕΝΦΙΑ Χάρης Θεοχάρης με την συκοφαντική του επίθεση κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιβεβαίωσε τον υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ που κατήγγειλε το «Ποτάμι» ως εκπρόσωπο ντόπιων συμφερόντων.

Η έμφυτη ευγένεια του Τ. Κουίκ δεν του επέτρεψε να αναφερθεί και στα ξένα συμφέροντα που εκπροσωπεί το «Ποτάμι». Στους σύγχρονους εκπροσώπους του μαυραγοριτισμού που επιτίθενται στους Έλληνες πατριώτες με την ιαχή «Γερούν γερά» αντί του παλιού «βάστα Ρόμελ»…

Η κυρία Χρυσοβελώνη προσθέτει πως «ο κ. Θεοχάρης αντί να γίνεται φερέφωνο ξένης προπαγάνδας κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων καλό είναι να απαντήσει επιτέλους στην καταγγελία - σοκ του πρώην γραμματέα Διαφάνειας Γ. Σούρλα ότι επί συγκυβέρνησης Σαμαρά εξυπηρέτησε τη μεγάλη φοροδιαφυγή με την έκδοση σκανδαλώδους εγκυκλίου ως γραμματέας τότε Δημοσίων Εσόδων».

«Αν ήθελε, όπως λέει, να αρνηθεί την κατηγορία του «εκπροσώπου της διαπλοκής» θα έπρεπε να είχε απαντήσει πειστικά στο Γ. Σούρλα ήδη από χθες. Προφανώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του «Ποταμιού» προτιμά τις συκοφαντίες ή τη σιωπή», καταλήγει.