Για αλητεία, στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων και βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών κάνει λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου, αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματος της μητέρας του, Μαργαρίτας Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Αφορμή στάθηκαν οι ισχυρισμοί του πρώην υπαλλήλου της HSBC, Ερβέ Φαλσιανί, περί ύπαρξης του ονόματός της στην περιβόητη λίστα μεγαλοκαταθετών με 500 εκατομμύρια ευρώ. 

Με ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών προαναγγέλλει, μάλιστα, την κατάθεση μήνυσης και αγωγής σε βάρος των υπευθύνων, ενώ παραθέτει ως αποδεικτικό, το έγγραφο του ΣΔΟΕ με το οποίο η Μαργαρίτα Παπανδρέου απαλλάχθηκε από κάθε εμπλοκή στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ή οποιασδήποτε άλλης λίστας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι ακόμη και ενώπιον της αλήθειας. 

Χτίζουν καριέρες και περιουσίες, στις πλάτες άλλων. Οικοδομούν συνεργασίες με πολιτικά κόμματα, δήθεν προοδευτικά και αριστερά, περιφέροντας τις... εκτιμήσεις τους, που αναγορεύονται σε θέσφατα.

Η αλητεία στο απόγειό της.

Όλα στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων και βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών.

Η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, όσον αφορά την Μαργαρίτα Παπανδρέου, ερευνήθηκε και υπάρχει το πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με αυτό, η Μαργαρίτα Παπανδρέου, δεν υπάρχει στη Λίστα Λαγκάρντ, ούτε και σε οποιαδήποτε άλλη λίστα καταθετών.

Όσοι παρά ταύτα, διακινούν τις... εκτιμήσεις τους που τυχαίνει να είναι κόντρα στην αλήθεια και την πραγματικότητα, θα πληρώσουν το τίμημα της αθλιότητάς τους. Πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Για το λόγο αυτό, κατατίθεται άμεσα μήνυση και αγωγή.

Φτάνει πια.

ΥΓ. Δεν μπαίνουμε στις λεπτομέρειες όσων διακινούνται, γιατί δεν αξίζει τον κόπο να ερωτηθεί ο διακινών τις εκτιμήσεις του, πως και δεν γνωρίζει ότι, στο μνημόνιο η Ελλάδα δεν μπήκε το 2011, αλλά το 2010. Η αξιοπιστία του καθενός κρίνεται και από τα στοιχεία που χρησιμοποιεί.

ΥΓ2. Παρατίθεται και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο φέρει την υπογραφή του επικεφαλής του.

Π.Τ.