«Ο Σταύρος Θεοδωράκης απέδειξε ξανά πως κενότητα πολιτικού λόγου και σκέψης ταυτίζονται», δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχετικά με την ομιλία του επικεφαλής του «Ποταμιού», κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη τονίζει:

Ακούσαμε πολλές ατάκες, μερικές προφανείς διαπιστώσεις μαζί με πλήθος από κοινοτοπίες που υποτίθεται ότι έκρυψαν την ανυπαρξία προτάσεων του Ποταμιού.

Πλέον όμως, ούτε ο ίδιος ο κ. Θεοδωράκης θεωρεί τον διαφημιστικό λόγο τύπου οδοντόκρεμας αρκετό για να καλύψει την πολιτική γύμνια του. Έτσι κατέφυγε σε απίθανες καταγγελίες όπως ότι η νέα κυβέρνηση δήθεν αποφάσισε να διώξει τους λαμπρούς Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού! Προφανώς ο νεόκοπος πολιτικός αρχηγός δεν γνωρίζει πως οι 200.000 νέοι που μετανάστευσαν – πολλοί από αυτούς εξαιρετικοί επιστήμονες - έφυγαν από την Ελλάδα στα χρόνια του Μνημονίου…

«Τέλος, με τα περί «ακροδεξιών Ανεξάρτητων Ελλήνων» ο κ. Θεοδωράκης μετατρέπεται σε φερέφωνο ξένης προπαγάνδας επιβεβαιώνοντας πως ο πολιτικός μαυραγοριτισμός του «Γερούν γερά» δυστυχώς διαθέτει πλέον εκφραστές και μέσα στην Ελληνική Βουλή», καταλήγει η κυρία Χρυσοβελώνη.