current views are: 2

12 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση15:08

Μπαλάφας: Κανείς δεν θέλει να αυτοκτονήσει η Ευρώπη

Συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα βρεθεί αμοιβαία επωφελής λύση με τους εταίρους δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Μπαλάφας.

Δημοσίευση 15:08’
αρθρο-newpost

Συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα βρεθεί αμοιβαία επωφελής λύση με τους εταίρους δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Μπαλάφας.

Συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα βρεθεί αμοιβαία επωφελής λύση με τους εταίρους δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Μπαλάφας.

«Υπάρχουν δυσκολίες απόψεις κι απόψεις. Τελικά θα επικρατήσει η λογική σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θα υπάρχει μια αμοιβαία επωφελής λύση. Κανείς δεν θέλει να αυτοκτονήσει η Ευρώπη» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm.

«Δεν ξέρω αν ο κ. Ντάισελμπλουμ είχε το ελληνικό ok, ίσως αυτό ήθελε» σημείωσε ακόμα προσθέτοντας ότι «ο σκληρός τιμωρητικός πυρήνας που είχε το πάνω χέρι έχει χάσει πόντους. Εξακολουθεί να είναι ισχυρός αλλά υπάρχουν φωνές στη Ευρώπη πιο λογικές».

Ο κ. Μπαλάφας επανέλανε ότι «ουδέποτε μιλήσαμε για μονομερείς ενέργειες για χρέος και δανειακή σύμβαση».

Για το εάν έχει συμμάχους η Ελλάδα απάντησε «έχουμε σύμμαχο τον Ομπάμα».

Για το πότε θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την κυβέρνηση είπε «Σαββατοκύριακο-Δευτέρα, κάπου εκεί».

 


σχετικα αρθρα