current views are: 3

13 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση16:01

Άγριος τσακωμός Βενιζέλου- Γεννηματά με αναφορές σε Παπανδρέου, Λαλιώτη και Λιβάνη

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε ολοκληρώσει την τοποθέτηση του στο πολιτικό συμβούλιο.

Δημοσίευση 16:01’
αρθρο-newpost

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε ολοκληρώσει την τοποθέτηση του στο πολιτικό συμβούλιο.

Γράφει ο Ορέστης Αποστολοπουλος

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε ολοκληρώσει την τοποθέτηση του στο πολιτικό συμβούλιο. Η συζήτηση για την επόμενη ώρα περιστράφηκε γύρω από τα εθνικά ζητήματα και τη διαπραγμάτευση και στη συνέχεια έφτασε η ώρα των τοποθετήσεων επί των διαδικασιών για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ

Εκεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως «θα πρέπει να δούμε πως θα είναι και η κατάσταση στη χώρα το Μάιο, και για να μην παρεξηγηθώ εγώ θα παραιτηθώ στο συνέδριο, όπως έχω δημόσια πει».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Φώφη Γεννηματα η οποία ζήτησε άμεσα να γίνει η συνδιάσκεψη και αμέσως μετά να κινηθούν οι διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα «πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να πάμε αργότερα, εκτός και αν έχεις αλλάξει γνώμη και θέλεις να μείνεις και αυτό πρέπει να μας το πεις, όλα αυτά είναι κόλπα» είπε η κυρία Γεννηματά απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος φανερά εκνευρισμένος πήρε το λόγο και σε έντονο ύφος απάντησε «είναι ανήθικο αυτό που λες. Αν εδώ μέσα υπάρχει έστω και ένας που να θεωρεί πως έχω άλλη πρόθεση για το Μάιο τότε να βγει να το πει και παραιτούμαι τώρα!!! Προφανώς εκ του καταστατικού είμαι αρμόδιος για το πως θα γίνει η αλλαγή ηγεσίας και θέλω έως το Μάιο να ακουστεί η προτασή μας στην κοινωνία. Θα κάνω τα πάντα για μια σοβαρή επανεκκίνηση του κόμματος και δε θα αφήσω κάποιους όπως εσύ να φέρεται πίσω τον Παπανδρέου, τους Λαλιώτηδες και τους Λιβάνηδες».


σχετικα αρθρα