Να έχει επιτυχία η σημερινή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές ευχήθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Α΄ Αθήνας, κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινή Γραμμή» στον ΣΚΑΙ, με τους δημοσιογράφους Δ. Λυριτζή και Γ. Οικονόμου ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε ότι «μέχρι στιγμής μόνο βαφτίσια ακούνε οι πολίτες από τη νέα κυβέρνηση», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η διαγραφή του χρέους έγινε απομείωση και ο ΕΝΦΙΑ μετονομάστηκε σε Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας».

Παράλληλα, ανέφερε ότι παρότι «προεκλογικά η λέξη ιδιωτικοποίηση, για τον ΣΥΡΙΖΑ, σήμαινε ξεπούλημα, σήμερα έχει γίνει σκέτο πούλημα».

 Στην συνέχεια ο κ. Κακλαμάνης, είπε ότι «κατά την μακροσκελή ομιλία του πρωθυπουργού στην συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ο κ. Τσίπρας, δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στην λέξη “ανάπτυξη”». Κλείνοντας και αναφερόμενος στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, σημείωσε ότι «πρέπει να αποφύγει η κυβέρνηση την υπονόμευση του ίδιου του προέδρου», ισχυριζόμενος ότι «με τους χειρισμούς της μέχρι στιγμής η ίδια η κυβέρνηση, υπονομεύει τον πρόεδρο πριν καν εκλεγεί».