current views are: 1

16 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση12:29

Με τις «ευλογίες» Γιουνκέρ η υποψηφιότητα Αβραμόπουλου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Δημοσίευση 12:29’
αρθρο-newpost

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μετά τις διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με δήθεν ενόχληση και αντιρρήσεις του Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ σε πιθανή υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο πρόεδρος της Κομισιόν διαψεύδει και μάλιστα δίνει και τις ευλογίες του. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ είπε πως δεν έχει καμία αντίρρηση ο έλληνας επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας
 
Ο κ. Γιουνκέρ φέρεται να δήλωσε πως «Μιλήσαμε με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και του δίνω… την ευλογία μου». Μάλιστα όπως έγινε γνωστό αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ. 
 
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μάλιστα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να «σαμποτάρει» την υποψηφιότητα και μάλιστα να το εκφράζει και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 
 
Ο κ. Γιουνκέρ θεωρεί πως η εκλογή του κεντροδεξιού Αβραμόπουλου θα αποτελέσει μια πολύ καλή πολιτική ισορροπία στην Ελλάδα. 
 
Τέλος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Λαφαζάνης δεν έχει προσωπική ένσταση για την υποψηφιότητα Αβραμόπουλου, αλλά επιθυμεί Πρόεδρο από την Αριστερά. Κάτι τέτοιο ωστόσο  θα διαταράξει τις πολιτικές ισορροπίες, κάτι που το γνωρίζει και ο ίδιος ο κ. Λαφαζάνης. 
 
 

σχετικα αρθρα