Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε εκ νέου ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την υπογραφή του Μνημονίου. Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για «αδιέξοδες πολιτικές» τονίζοντας ότι «τα στελέχη της προσπαθούν να διαφοροποιηθούν αναδεικνύοντας την εικόνα διάλυσης που τη χαρακτηρίζει».
«Ένα χρόνο μετά οι θέσεις που ανέπτυσσε από την πρώτη στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ δικαιώνονται στο ακέραιο», επεσήμανε.

Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε τόσο τη συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου, στην οποία έκανε λόγο για ασυνεννοησίες, καθυστερήσεις και απώλεια πολύτιμου χρόνου, όσο και στη συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου που, όπως είπε, διαφοροποιείται από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Ο κ. Μιχελάκης καταδίκασε τα επεισόδια στον αγώνα για τον τελικό του Κυπέλλου τονίζοντας ότι «καταδικάζουμε τη βία όποια αιτία και αν έχει, όποια πρόφαση κι αν επικαλείται», προχώρησε η ΝΔ, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μιχελάκης ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης και αρμόδιος τομεάρχης Αθλητισμού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, προκειμένου να συζητήσουν για το γενικότερο πρόβλημα της βίας στα γήπεδα.