current views are: 1

18 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση11:02

Καβγάς Μητσοτάκη – Κακλαμάνη για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας. 

Δημοσίευση 11:02’
αρθρο-newpost

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας. 

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή όχι την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος όπως κάποιος θα υπέθετε,  αλλά την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου στην προεδρία της Δημοκρατίας, μετά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. 
 
 Η σύγκρουση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost.gr,  ήρθε ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νικήτα Κακλαμάνη
 
Ο κ. Μητσοτάκης είχε ήδη από χθες δώσει μια γεύση των απόψεών του στον Alpha: «Δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Εύχομαι να αποδειχθεί ένας καλός Πρόεδρος και η θητεία του στο Προεδρικό Μέγαρο να διαψεύσει τις επιφυλάξεις μου», είπε με νόημα ενώ στα ενδότερα εκφράστηκε ακόμα πιο ανοιχτά διαφωνώντας κάθετα με την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να τον ψηφίσει για την Προεδρία. 
 
Από την άλλη πλευρά ο Νικήτας Κακλαμάνης από χθες είχε χαιρετήσει την υποψηφιότητα Παυλόπουλου με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια: «Φίλε Προκόπη, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής χαμογελάει από ψηλά. Θεός και λαός μαζί σου. Καλή εκλογή. Γράψε ιστορία!», έγραψε στο twitter. 
 
Και σήμερα στο Πολιτικό Συμβούλιο ανέλαβε τον ρόλο να τον υπερασπιστεί και συγκρούστηκε με σθένος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

σχετικα αρθρα