«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποδείξαμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο μας σε κορυφαίες αποφάσεις της πατρίδας μας» δήλωσε ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

«Στις 29 Δεκεμβρίου οι 12 ΑΝΕΛ Βουλευτές δεν "κούμπωσαν" τους 180 και οδήγησαν την Ελλάδα στις εκλογές που έδωσαν τέλος σε μία σκληρή μνημονιακή εποχή. Στις 26 Ιανουαρίου οι ΑΝΕΛ με αποφασιστικότητα μερίμνησαν ώστε η πατρίδα να έχει κυβέρνηση στον πιο άμεσο χρόνο. Λίγες ώρες αφού έκλεισαν οι κάλπες. Στις 18 Φεβρουαρίου, οι ΑΝΕΛ απέδωσαν νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας στη χώρα. Στήριξαν, με τα δεδομένα που θέλαμε και θέσαμε, πρώτοι την επιλογή του προσώπου που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός και τον ψηφίζουμε σήμερα, με έντονη την προσήλωσή μας στην ομοψυχία και την ενότητα που θέλει ο ελληνικός λαός, με νωπή την εκλογική εντολή του» είπε.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποδείξαμε και αποδεικνύουμε ότι πρωταγωνιστούμε στις κορυφαίες επιλογές για την πατρίδα, σε μια κυβέρνηση κοινωνικής και εθνικής σωτηρίας» πρόσθεσε.