ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για λόγους συνείδησης και πολιτικής παράδοσης δεν ψήφισε η Γαϊτάνη

Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου 2015, 21:15 / Ανανεώθηκε 19 Φεβρουαρίου 2015, 00:57
Για λόγους συνείδησης και πολιτικής παράδοσης δεν ψήφισε η Γαϊτάνη
Facebook Twitter Whatsapp

Τους λόγους για τους οποίους δεν στήριξε την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου για τη Προεδρία της Δημοκρατίας, εξηγεί η Ιωάννα Γαϊτάνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Τζανεττάτος

Τους λόγους για τους οποίους δεν στήριξε την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου για τη Προεδρία της Δημοκρατίας, εξηγεί σε ανακοίνωσή της η Ιωάννα Γαϊτάνη. όπως αναφέρει δεν παραβρεύθηκε στη συνεδρίαση της Βουλής για λόγους συνείδησης και πολιτικής παράδοσης.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι συνεχίζει να υποστηρίζει με θέρμη το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά του. "Αυτό το πολιτικό σχέδιο δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να υπηρετηθεί μέσα από συναινετικές σχέσεις με το κόμμα της ΝΔ και τα πολιτικά στελέχη από τον χώρο της Δεξιάς", υπογραμμίζει και προσθέτει: 

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μέσα από τη συλλογική λειτουργία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τη δράση των μελών του και την παρέμβαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, το σχέδιο αυτό θα ολοκληρωθεί νικηφόρα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, ξάφνιασε με την απόφασή της, καθώς λίγη ώρα πριν από την ψηφοφορία, βρισκόταν στο περιβάλλοντα χώρο του κοινοβουλίου.