current views are: 2

24 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση15:15

Καραγκούνης: Θα ψηφίσουμε όσα μέτρα δεν ξεπερνούν τις «κόκκινες» γραμμές μας

«Στο e-mail Χαρδούβελη είχαμε βάλει “κόκκινες” γραμμές. Σε αυτά που δεν είχαμε βάλει “κόκκινες” γραμμές θα τα ψηφίσουμε», διεμήνυσε ο Κώστας Καραγκούνης. 

Δημοσίευση 15:15’
αρθρο-newpost

«Στο e-mail Χαρδούβελη είχαμε βάλει “κόκκινες” γραμμές. Σε αυτά που δεν είχαμε βάλει “κόκκινες” γραμμές θα τα ψηφίσουμε», διεμήνυσε ο Κώστας Καραγκούνης. 

«Στο e-mail Χαρδούβελη είχαμε βάλει “κόκκινες” γραμμές. Σε αυτά που δεν είχαμε βάλει “κόκκινες” γραμμές θα τα ψηφίσουμε», διεμήνυσε ο Κώστας Καραγκούνης

Μιλώντας στην εκπομπή των Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου στον Real Fm, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας τη λίστα μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης δήλωσε:

Έχουμε το e-mail Χαρδούβελη στη χειρότερη μορφή του. Το e-mail Χαρδούβελη είχε έναν αντικειμενικό σκοπό, να συμφωνήσουμε στην πιστοληπτική γραμμή στήριξης και να φύγουμε από το μνημόνιο. 

«Σε αυτή τη λίστα λένε σε τι δεσμεύονται», πρόσθεσε και επεσήμανε ότι για τον ΦΠΑ δεν κάνουν εξαιρέσεις. «Γιατί τα καταψήφιζαν μέχρι πρότινος;», είπε.

Ο κ. Καραγκούνης ανέφερε ακόμη πως «θα χρειαστούν πολλά ραντεβού του κ. Τσίπρα με το εσωκομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ, για να τα εξηγήσει και για να κάνει πολιτικό ταμείο και να τα δικαιολογήσει στον λαό». 

«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχει μπει στο συρτάρι», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «έρχεται νέο μνημόνιο». 

Σχετικά με τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καραγκούνης σημείωσε πως συνεχίζεται ο εσωκομματικός διάλογος και υπενθύμισε τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις 5 Μαρτίου και της Πολιτικής Επιτροπής στις 8 Μαρτίου. 


σχετικα αρθρα