current views are: 1

25 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση14:52

Ασημακοπούλου: Η δημιουργική ασάφεια συνήθως είναι υπέρ του ισχυρού

Το ζήτημα είναι «εάν μπορεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης μπορεί να υλοποιηθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου.

Δημοσίευση 14:52’
αρθρο-newpost

Το ζήτημα είναι «εάν μπορεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης μπορεί να υλοποιηθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου.

Το ζήτημα είναι «εάν μπορεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης μπορεί να υλοποιηθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας» δήλωσε για την κυβέρνηση η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm σχολίασε για τη «δημιουργική ασάφεια» ότι «συνήθως δεν είναι υπέρ του αδύναμου αλλά του ισχυρού».

Η κυρία Ασημακοπούλου έκανε αναφορά στις επιστολές Λαγκάρντ και Ντράγκι που επίσης μίλησαν για ασάφειες. «Για το ΦΠΑ π.χ. δεν είναι ξεκάθαρο τι θα συμβει. Για να το σχολιάσω πρέπει να δω τι θα φέρουν» είπε μεταξύ άλλων. 

«Ο κόσμος περίμενε ότι το 751 θα το δει άμεσα. Μην κάνουμε το άσπρο-μαύρο, παίζουμε που παίζουμε με τις λέξεις. Να επικεντρωνόμαστε στην ουσία (…) Θα δούμε, θέλω να σεβαστώ ότι στις καρδιές των Ελλήνων έχει γεννηθεί μία ελπίδα. Εάν βασίστηκε σε ψέματα ο λαός θα το κρίνει» τόνισε.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «κάναμε κι εμείς μονομερείς ενέργειες, όπως ο προϋπολογισμός ή το ΦΠΑ στην εστίαση».

Για τα εσωκομματικά της ΝΔ και εάν υπάρχει θέμα ηγεσίας εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει. «Δεν έχω ακούσει κανέναν να το θέτει» σχολίασε.


σχετικα αρθρα