current views are: 1

26 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση13:59

Σοφιανός: Ονομαστική ψηφοφορία για κατάργηση του μνημονίου

Ονομαστική ψηφοφορία θα ζητήσει το ΚΚΕ για την κατάργηση  του μνημονίου και των εφαρμοστικών του νόμων, είπε ο Νίκος Σοφιανός, από το ΚΚΕ. 

Δημοσίευση 13:59’
αρθρο-newpost

Ονομαστική ψηφοφορία θα ζητήσει το ΚΚΕ για την κατάργηση  του μνημονίου και των εφαρμοστικών του νόμων, είπε ο Νίκος Σοφιανός, από το ΚΚΕ. 

Ονομαστική ψηφοφορία θα ζητήσει το ΚΚΕ για την κατάργηση του μνημονίου και των εφαρμοστικών του νόμων, είπε ο Νίκος Σοφιανός, από το ΚΚΕ. 

Όπως είπε στην εκπομπή του Realfm και στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου, το ΚΚΕ κάνει «αντιπαράθεση με όρους πολιτικούς και αλήθειας», ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εμπόριο φόβου. 

Ο κ. Σοφιανός τόνισε πως «αυτή τη στιγμή έχουμε παράταση για τέσσερις μήνες της διανειακής σύμβασης και του μνημονίου, με δεσμευσεις που όταν θα πάρουν τη μορφή συγκεκριμένων ποσών δν θα απέχουν πολύ από το γνωστό email Χαρδουβελη». 

Πρόσθεσε πως η «ΕΕ είναι μια λυκοσυμμαχία και πως ο λαός δεν πρέπει να αναγνωρίσει ένα χρέος δυσβάσταχτο». 

Σχετικά με τη θέση του ΚΚΕ για έξοδο από την ΕΕ είπε πως «η χώρα αυτή έχει πλούτο.. η Ελλάδα έιναι στην Ευρώπη,  δεν αλλάζει θέση στη γεωγραφία, αλλά να βγε έξω από το οικοδόμημα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση». 

Τόνισε πως η χώρα έχει ενεργειακό πλούτο και αποθέματα και μια γη που ζει τον λαό της. «Όλα αυτά τα καταδικάζει η οικονομία της αγοράς», κατέληξε.


σχετικα αρθρα