Επίθεση στους «αλαζόνες απολογητές» εξαπολύσει η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας στην άποψη ότι η συμφωνία παράτασης της δανειακής σύμβασης είναι μια «συμφωνία ταπείνωσης».

«Οι απλοί αριστεροί αγωνιστές επιβραβεύουν το θάρρος και την έγκαιρη και τεκμηριωμένη εναντίωση της Κομμουνιστικής Τάσης στη συμφωνία της ταπείνωσης. Δυναμώνουν ώρα με την ώρα τη φωνή της. Συσπειρωθείτε τώρα και στηρίξτε ενεργά την Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ!» αναφέρει σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα marxismos.com.

Και συνεχίζει κάνοντας λόγο για αυτοπροσδιοριζόμενους «συντρόφους» απολογητές της κυβέρνησης.

Ορισμένοι σύντροφοι ή «σύντροφοι» (ας αυτοπροσδιοριστούν όπως εκείνοι νομίζουν) απολογητές της κυβέρνησης, εμφανώς αμήχανοι για την ολοένα αυξανόμενη απήχηση που έχει η έγκαιρη, τολμηρή και ξεκάθαρη εναντίωση της Κομμουνιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ στη συμφωνία της ντροπής, προσπαθούν να μας απαξιώσουν, μιλώντας για «2-3 άτομα..». Αρκεί να τους θυμίσουμε ότι η Κομμουνιστική Τάση στα πρώτα κιόλας βήματά της το 2013, είχε καταθέσει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ένα εναλλακτικό κείμενο υπογεγραμμένο από 300 μέλη του κόμματος, από 65 διαφορετικές Οργανώσεις Μελών, εκλέγοντας δύο μέλη στην Κεντρική Επιτροπή και αργότερα, στη συνδιάσκεψη της Νεολαίας ένα μέλος στο Κεντρικό της Συμβούλιο.

Ενημερώνουμε τους αλαζόνες που μιλούν απαξιωτικά για το «μέγεθος» της Κομμουνιστικής Τάσης, ότι πριν ακόμα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που σηματοδοτούν μια εκτόξευση της πολιτικής της απήχησης, η Τάση είχε πολλαπλασιάσει τη δύναμή της, αποκτώντας παρουσία σε ακόμα περισσότερες Οργανώσεις Μελών και πόλεις της χώρας. Ας μη συνεχίσουν λοιπόν να μιλούν για «2-3 άτομα», γιατί εκτίθενται. Η επιβεβαίωση των ιδεών και των θέσεων της Κομμουνιστικής Τάσης μετατρέπεται γοργά σε αριθμητική ανάπτυξη.