Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, πραγματοποίησε διπλή επίθεση, στην κυβέρνηση και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, σε συνέντευξη τύπου, για τις πολιτικές εξελίξεις και τον τομέα της οικονομίας. "H κυβέρνηση δεν κυβερνά. Η κυβέρνηση παραπαίει. Ο πρωθυπουργός απλά παρακολουθεί τους υπουργούς του. οι θυσίες κινδυνεύουν να πάνε χαμένες" δήλωσε  η κ. Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι "εάν η κυβέρνηση δεν μπορεί, υπάρχει ο δρόμος των εκλογών". "Είναι υποχρέωση του πρωθυπουργού να πάρει πρωτοβουλίες εθνικής συνεννόησης" σημείωσε.

"Κάθε μέρα που περνάει και δεν εφαρμόζονται αποφάσεις βαθαίνει το πρόβλημα της χώρας το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων" ανέφερε. "Το υστέρημα του παππού και της γιαγιάς το τρώει το έλλειμα του ΟΣΕ" πρόσθεσε.

Παράλληλα, επιτέθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά και στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι "η αντιπολίτευση δεν στηρίζει αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. ο Σαμαράς ακολουθεί το δρόμο της σιωπής στο εξωτερικό και της άρνησης στο εσωτερικό".

"Χάρρυ Πόττερ δεν υπάρχουν ούτε στην πολιτική ούτε στην οικονομία" είπε με νόημα.

Δημοκρατική Συμμαχία ζήτησε από την πρώτη στιγμή την εθνική συννενόηση. Προτείναμε συγκεκριμένες λύσεις, όπως τοπλήρες πάγωμα των προσλήψεων στο δημόσιο τομέα για την επόμενη πενταετία. Αναδείξαμε πρώτοι το θέμα της ΓΕΝΟΠ" επεσήμανε.
TAGS