«Παραιτούμαι από τη θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ», δήλωσε στη συνεδρίαση του οργάνου ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Η παραίτηση μου ισχύει από σήμερα και δεν τη θέτω στην διάθεση των οργάνων για να σέρνεται για μακρύ χρονικό διάστημα», πρόσθεσε.

Και επιχειρώντας μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος δήλωσε:

Δεν έγινε αντιληπτή η συνεισφορά της ΔΗΜΑΡ και κυρίως οι πολίτες (δικαίως ή αδίκως) δεν θεωρούν ότι σε εκείνο τον χρόνο έγινε κάτι διαφορετικό στην χώρα σε σχέση με τα υπόλοιπα χρόνια των μνημονίων. Η ελληνική κοινωνία μιλάει για 5 χρόνια μνημονίων και όχι για 4 χρόνια μνημονίων και για 1 έτος όπου πήγαν καλύτερα τα πράγματα λόγω της ΔΗΜΑΡ. Αυτά τα έλεγε μόνο η ΔΗΜΑΡ.  Ο σχεδιασμός δε της αποχώρησης από την κυβέρνηση ήταν ανύπαρκτος με αποτέλεσμα το μόνο που έμεινε στην κοινωνία είναι ότι η ΔΗΜΑΡ έφυγε για την ΕΡΤ. Με την είσοδο στην κυβέρνηση χάθηκε το μισό ακροατήριο και με την έξοδο το υπόλοιπο. Δυστυχώς χάθηκε τότε μία ευκαιρία για την κυβερνώσα αριστερά. Να τονίσω βέβαια ότι οι απαιτήσεις του κόσμου από την ΔΗΜΑΡ ήταν πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με το εκλογικό της ποσοστό.  

TAGS