current views are: 1

2 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση12:25

Θεοδωράκης: Στη Βουλή η συμφωνία θα έχει στήριξη (Βίντεο)

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του «Ποταμιού».

Δημοσίευση 12:25’
αρθρο-newpost

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του «Ποταμιού».

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Τζανετάττος

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του «Ποταμιού».

Στην εισηγητική του ομιλία στους βουλευτές του κόμματος, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξέφρασε την ανησυχία του  για την αδυναμία πληρωμής ομολόγων που λήγουν τον Μάρτιο.

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει θέμα συμμετοχής στην κυβέρνηση» και  ζήτησε, εκ νέου,  «να έρθει η συμφωνία με τους δανειστές στη Βουλή».

Μιλώντας, με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, στους δημοσιογράφους, ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό και αναμένεται να οριστεί το ραντεβού.

Άσκησε κριτική σε υπουργούς που «συμπεριφέρονται περισσότερο σαν αρχηγοί συνιστωσών παρά σαν υπουργοί μιας εθνικής κυβέρνησης».

Σε ερώτηση αν θα στηρίξει τα νομοσχέδια που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, ξεκαθάρισε πως θα το «Ποτάμι» θα τα βλέπει κατά περίπτωση και αν είναι νομοσχέδια που έχουν κάτι να προσφέρουν θα τα στηρίζει.

Και ζήτησε να φέρει η κυβέρνηση τη συμφωνία με τους εταίρους στη Βουλή: 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει για ένα άλλο κοινοβούλιο, για δημοκρατικές διαδικασίες, για τη δυνατότητα να μιλάμε και να αποφασίζουμε στη Βουλή. Εμείς λέμε να τολμήσουν, να φέρουν τη συμφωνία στη Βουλή και θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα από το 45-55 που είχαν στην Κεντρική Επιτροπή.

 


σχετικα αρθρα