ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: Να μάθει ο κ. Καραγκούνης τι ψήφισε η ΔΑΚΕ στη ΓΕΝΟΠ

Δημοσίευση 3 Μαρτίου 2015, 20:20 / Ανανεώθηκε 3 Μαρτίου 2015, 20:20
Σακελλαρίδης: Να μάθει ο κ. Καραγκούνης τι ψήφισε η ΔΑΚΕ στη ΓΕΝΟΠ
Facebook Twitter Whatsapp

«Ο κ. Καραγκούνης επιλέγει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει προκειμένου να ρίξει λάσπη στη νέα κυβέρνηση» δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ο κ. Καραγκούνης επιλέγει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει προκειμένου να ρίξει λάσπη στη νέα κυβέρνηση» δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης απαντώντας στον εκπρόσωπο της ΝΔ, σχετικά με το θέμα της συλλογικής σύμβασης στη ΔΕΗ.

«Χρησιμοποιώντας επιχειρήματα που προσβάλουν την κοινή νοημοσύνη, απλώς ματαιοπονεί. Ας τον βοηθήσουμε λοιπόν» προσθέτει ο κ. Σακελλαρίδης εξηγώντας:

  • Η συλλογική σύμβαση υπογράφηκε από τη διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε. και τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Ας υπενθυμίσουμε στον κ. Καραγκούνη ότι η διοίκηση της ΔΕΗ είχε οριστεί από την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά.
  • Ας του γνωστοποιήσουμε επίσης ότι οι συλλογικές διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν πριν τις εκλογές, παρόλο που η υπογραφή της σύμβασης έγινε μετά.
  • Καλό θα είναι ο κ. Καραγκούνης να μάθει τι ψήφισαν οι συνδικαλιστικές παρατάξεις που μετέχουν στη ΓΕΝΟΠ/ ΔΕΗ και ιδιαίτερα η ΔΑΚΕ που πρόσκειται στη ΝΔ.  
  • Το κοινό αίσθημα το προκαλεί η, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, στάση της ΝΔ. Δηλαδή ενός εκ των δύο μνημονιακών κομμάτων που με την πολιτική τους οδήγησαν την κοινωνία στη σημερινή κατάσταση. Όταν λέει ο κ. Καραγκούνης για περικοπές σε νοσοκομεία, έκτακτες εισφορές και αυξήσεις ΦΠΑ μάλλον νομίζει ότι είναι Πρωθυπουργός ακόμα ο κ. Σαμαράς και ΥΠΟΙΚ ο κ. Χαρδούβελης.