current views are: 1

4 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση10:58

Ποιος έδωσε την εντολή στον Νίτσα- Ο ρόλος των Σπαθανά και Σπυροπούλου

Το παρασκήνιο της «διαδρομής» του επίμαχου εγγράφου- διαταγής φαίνεται ότι βρίσκεται σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου.

Δημοσίευση 10:58’
αρθρο-newpost

Το παρασκήνιο της «διαδρομής» του επίμαχου εγγράφου- διαταγής φαίνεται ότι βρίσκεται σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου.

Το παρασκήνιο της «διαδρομής» του επίμαχου εγγράφου- διαταγής φαίνεται ότι βρίσκεται σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου στην Κατεχάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιώργος Νίτσας και κ. Εμμανουήλ Κατριαδάκης, γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Α. Μαυρόπουλο και δύο σύμβουλοι της αναπληρώτριας υπουργού αρμόδιας για την Μεταναστευτική Πολιτική, η κυρία Ελένη Σπαθανά και η κυρία Γεωργία Σπυροπούλου

Κατά την σύσκεψη συζητήθηκαν οι κατευθύνσεις για τις αλλαγές στην μεταναστευτική πολιτική και τα κέντρα κράτησης μεταναστών και επι της ουσίας υπήρξαν συνομιλίες επί των συγκεκριμένων αλλαγών που αναφέρονται και στο επίμαχο έγγραφο.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο κ. Πανούσης ζήτησε η σύσκεψη να συνεχιστεί στο γραφείο του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας διότι είχε και άλλο σημαντικό ραντεβού.

Στη συνέχεια λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνήθηκαν όσα αναφέρονται στην χθεσινή διαταγή και οι δύο φερόμενες ως συνεργάτες της κυρίας Χριστοδουλοπούλου, αναπληρώτριας υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, έδωσαν το «οκ» για να συνταχθεί το έγγραφο, το οποίο χτες κοινοποιήθηκε με εντολή του υποστράτηγου κ. Νίτσα και σήμερα ανακλήθηκε με απόφαση του υπουργού.


σχετικα αρθρα