current views are: 1

4 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση14:02

Χαϊκάλης: Δεν συμφωνούμε με τη μεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση, την παρακολουθούμε και την ελέγχουμε», είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης. 
 
 

Δημοσίευση 14:02’
αρθρο-newpost

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση, την παρακολουθούμε και την ελέγχουμε», είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης. 
 
 

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση, την παρακολουθούμε και την ελέγχουμε», είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, ενώ πρόσθεσε πως το κόμμα του διαφωνεί με την μεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ
 
Όπως τόνισε μιλώντας στον Realfm και την εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου οι ΑΝΕΛ «διαφωνούν με τη μεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, θέμα που αποτελεί κόκκινη γραμμή».
 
Αναφορικά με το θέμα με τα αποθεματικά των ταμείων είπε πως πάντα γινόταν το ίδιο πράγμα ενώ σχετικά με το θέμα της ΔΕΗ είπε πως «δόθηκε μια αύξηση- τροφείο χωρίς να επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό και χωρίς να προκαλέσει την αύξηση των τιμολογίων». 
 
Όπως είπε το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη. «Παρακολουθούμε και δεν μιλάμε, περιμένουμε να δούμε πού το πάει η πολιτική διαπραγμάτευση του κ. Βαρουφάκη» και πρόσθεσε πως «περιμένουμε να τελειώσει το τετράμηνο». 
 
Τέλος είπε πως υπάρχει διαφωνία σχετικά με τη μεταναστευτική πολιτική που σχεδιάζει η κυβέρνηση
 

σχετικα αρθρα