current views are: 2

5 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση17:52

Βρούτσης για τις ουρές στο ΙΚΑ: «Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο»

Με αφορμή τις ουρές έξω από το ΙΚΑ Καλλιθέας για τη θεώρηση των βιβλιαρίων. 

Δημοσίευση 17:52’
αρθρο-newpost

Με αφορμή τις ουρές έξω από το ΙΚΑ Καλλιθέας για τη θεώρηση των βιβλιαρίων. 

Ανεθυνότητα χρεώνει στους αρμόδιους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην υπουργός, Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τις ουρές έξω από το ΙΚΑ Καλλιθέας για τη θεώρηση των βιβλιαρίων. 

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Βρούτση:

Ουρές για τα βιβλιάρια υγείας ενώ δεν χρειάζεται. Ξαναζούμε σκηνές από το παρελθόν. Για άλλη μια μέρα σήμερα, οι ασφαλισμένοι σχημάτισαν τεράστιες ουρές, από τα ξημερώματα, έξω από τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, προκειμένου να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας τους.

Και φυσικά την πλήρωσε ο απλός κόσμος, επειδή κάποιοι είτε από αμέλεια είτε από άγνοια, δεν φρόντισαν να ενημερώσουν τους ασφαλισμένους ότι η ανανέωση της ασφάλισης από 01.03.2015 παρέχεται πλέον αυτόματα και ηλεκτρονικά.

Κανένας συντονισμός μεταξύ των φορέων του Υπουργείου Εργασίας!!

Θυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2014, ολοκληρώθηκε μια από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Κοινωνικής Ασφάλισης, το πρόγραμμα «ΑΤΛΑΣ», που σπάζοντας έναν φαύλο κύκλο δεκαετιών και μάλιστα χωρίς να έχει δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ από το δημόσιο έγινε ηλεκτρονική καταγραφή της ασφαλιστικής ικανότητας, σε πραγματικό χρόνο, όλων των Ελλήνων.

Και το χειρότερο, οι αρμόδιοι Υπουργοί απαντούν ότι θα λύσουν το λυμένο πρόβλημα με νέες προσλήψεις υπαλλήλων στο δημόσιο!!!!!! 


σχετικα αρθρα