current views are: 1

9 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση14:02

Δένδιας: Δεν υπάρχει άνοιγμα… βλέπω μόνο στένεμα μπροστά μου

Για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία από δεξιά και αριστερά ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Δένδιας. 
 
 

Δημοσίευση 14:02’
αρθρο-newpost

Για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία από δεξιά και αριστερά ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Δένδιας. 
 
 

Για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία από δεξιά και αριστερά ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Δένδιας
 
Μιλώντας στον Realfm και την εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου, είπε πως «η ΝΔ αντιμετωπίζει διπλό κίνδυνο. Από αριστερά από το Ποτάμι και εάν ο Τσίπρας συγκρουστεί με τα αριστερά και έρθει προς το κέντρο, τότε και από τον ΣΥΡΙΖΑ».  
 
«Εμάς λοιπόν ο κίνδυνος μας είναι ανεξάρτητα ποιες είναι οι προθέσεις μας ότι έχουμε δημιουργήσει μια αντίληψη δεξιάς στροφής. Αν αυτό το συνεχίσουμε να το ενθαρρύνουμε θα αντιμετωπίσουμε έναν τρίτο κίνδυνο τον χειρότερο: Από δεξιά υπάρχει η Χρυσή Αυγή, το ακροδεξιό μόρφωμα, και ένα συστημικό κυβερνητικό κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες». 
 
Στην ερώτηση εάν ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να κάνει αυτό το άνοιγμα ο κ. Δένδιας απάντησε πως δεν είναι θέμα προσώπου αλλά επιλογής. «Δεν αποκλείω κανένα πόσω μάλλον τον πρόεδρο του κόμματος», είπε και πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει το άνοιγμα αυτή τη στιγμή, βλέπω το στένεμα μπροστά μου». 
 
«Δεν υπάρχει μία δημοσκόπηση που να μας δείχνουν καλύτερα, έτσι όπως μας φέρνουν οι δημοσκοπήσεις σε λίγο θα συνεδριάζουμε σε μικρές αιθουσούλες». 
 
Για το θέμα της ηγεσίας και της προσωπικής του επιλογής δεν απάντησε και είπε πως θα το δει όταν έρθει η ώρα. 
 
Σχετικά με τις πληροφορίες που ήθελαν τον Αντώνη Σαμαρά να τον χαρακτήρισε αχάριστο ο κ. Δένδιας είπε: «Για να είσαι αχάριστος θα πρέπει κάποιος να σου έχει κάνει χάρη και δεν νομίζω ότι ο Σαμαράς αισθάνεται ότι μου έκανε χάρη που με έκανε υπουργό». 
 
Τέλος σχετικά με την κυβέρνηση είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, με αυτά που κάνει βάζει τη χώρα σε μεγάλους κινδύνους. «Αυτά που βλέπω είναι η επιτομή της προχειρότητας και της ελαφρότητας».  
 
 
 
 
 
 

σχετικα αρθρα