Σφοδρή επίθεση Φλαμπουράρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση Φλαμπουράρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Θράσος ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητά την αντικατάσταση του υπουργού, κ. Γιάνη Βαρουφάκη» δήλωσε o υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, με αφορμή την κριτική που άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στον υπουργό Οικονομικών, τον οποίο χαρακτήρισε επικίνδυνο, καλώντας τον Πρωθυπουργό να τον απομακρύνει από τη θέση του. 

Ο κ. Φλαμπουράρης ταυτίζει τις απόψεις του κ. Μητσοτάκη με αυτές των πιο ακραίων μνημονιακών της Ευρώπης: «Ποιοι άλλοι το ζητούν; Οι πιο ακραίοι μνημονιακοί κύκλοι της Ευρώπης. Τα συμπεράσματα δικά σας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: 

Ο κ. Μητσοτάκης δεν ξέρει για τις κινήσεις των λογαριασμών στο εξωτερικό του κ. Γκίκα Χαρδούβελη. Γιατί δεν ρωτάει τον κ. Σαμαρά  για να μάθει ο ίδιος και να ενημερώσει και τον ελληνικό λαό που υποφέρει;

Τέλος, καλεί τη ΝΔ να τοποθετηθεί αν στηρίζει τη διαπραγμάτευση. «Ψηφίζει τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση, την πρώτη κατοικία και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές;» ρωτά ο Υπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, καλώντας τη Συγγρού να απαντήσει με σαφήνεια.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο