Μητσοτάκης σε Φλαμπουράρη: Θράσος είναι να βαφτίζεις το κρέας ψάρι

Μητσοτάκης σε Φλαμπουράρη: Θράσος είναι να βαφτίζεις το κρέας ψάρι

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στο το σχόλιο του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Η πιο ανεύθυνη Αξιωματική Αντιπολίτευση εξελίσσεται στην πιο επικίνδυνη Κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα μας» ανέφερε και πρόσθεσε:

Το θράσος θα πρέπει να το αναζητήσει ο κ. Φλαμπουράρης στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βάφτισε το κρέας ψάρι.

Το θράσος θα πρέπει να το αναζητήσει ο κ. Φλαμπουράρης στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε την παράταση του τρέχοντος προγράμματος βαφτίζοντας την τρόικα θεσμούς, το μνημόνιο συμφωνία, χωρίς, όμως, η Ελλάδα να πάρει ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα.

Το θράσος θα πρέπει να το αναζητήσει ο κ. Φλαμπουράρης στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε ούτε ένα νομοσχέδιο της προηγούμενης Κυβέρνησης. Ούτε καν αυτό για τις 100 δόσεις. Ούτε καν αυτό για την αναβάθμιση του προγράμματος “Διαύγεια”.

Θα πρέπει να μάθει ο κ. Φλαμπουράρης ότι θράσος δεν είναι να λες την αλήθεια. Θράσος δεν είναι να λες τα πράγματα με το όνομά τους και να έχεις ασπαστεί τον πολιτικό ρεαλισμό.

Ο κ. Μητσοτάκης σηνέχισε, λέγοντας ότι στον οποίο πολιτικό ρεαλισμό τον καλωσορίζω, όπως θα κάνει και η Κυβέρνηση την Τετάρτη στα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών. Ήρθε η ώρα να καταλάβει ο κ. Φλαμπουράρης και ολόκληρη η Κυβέρνηση ότι η χώρα δεν μπορεί να περιμένει την πολιτική ενηλικίωση του ΣΥΡΙΖΑ και την προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης της προσαρμογής του στην πραγματικότητα».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο