Συνάντηση του με τον Δήμαρχο Αθηναίων είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Η συνάντηση έγινε στον απόηχο των πρόσφατων εξελίξεων στο μεταναστευτικό, με το κλείσιμο του κέντρου κράτησης παράτυπων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο επικεφαλής του «Ποταμιού» είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Γιώργο Καμίνη τις προτάσεις του κόμματος.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε:

Συζητήσαμε με τον Δήμαρχο για τα προβλήματα που αρχίζουν να εμφανίζονται και πάλι στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης. Του ξεκαθάρισα, και νομίζω είναι και δική του άποψη, ότι η λύση δεν είναι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ούτε τα παγκάκια στις πλατείες. Σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης, πραγματικά, υπάρχουν κέντρα κράτησης. Υπάρχουν κέντρα φιλοξενίας, για οικογένειες, για παιδιά, με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. Εδώ έχουμε επιλέξει τη λύση του να διαγράψουμε το παρελθόν και προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο, το οποίο δεν το έχουμε καν σχεδιάσει. Είναι ακόμη ένα λάθος της κυβέρνησης, η οποία πρέπει επιτέλους να αποφασίσει και το ποιος ασκεί την μεταναστευτική πολιτική. Την ασκεί ο κύριος Πανούσης; Η αναπληρωτής Υπουργός; Πρέπει όμως να δοθεί μια λύση. Το επόμενο θέμα που συζητήσαμε ήταν αυτό της Δημοτικής αστυνομίας. Υποστηρίζουμε απόλυτα την προσπάθεια του δημάρχου για να επιστρέψει η Δημοτική αστυνομία στις πόλεις. Είναι ντροπή το ότι πριν δύο χρόνια, με το πρόσχημα της μείωσης των δαπανών, πήραμε τη Δημοτική αστυνομία από τους Δήμους, την πήγαμε στην αστυνομία και δυο χρόνια οι αυτοί οι άνθρωποι κάθονται χωρίς να προσφέρουν καμία κοινωνική υπηρεσία.