Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπου θα έχει συναντήσεις με υπουργούς για θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και θα συμμετάσχει στην τακτική συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος. Αναλυτικότερα, την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Ιωάννη Διαμαντίδη, στις 10.30 το πρωί, στο Υπουργείο για θέματα αρμοδιότητάς του που αφορούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Αργότερα, την ίδια μέρα θα συνομιλήσει με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, στις 14.30, στο Υπουργείο για θέματα αρμοδιότητάς του που αφορούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Παρασκευή θα συμμετέχει σε Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί, στα γραφεία της ΕΝΑΕ. Μερικά θέματα που θα συζητηθούν είναι η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία και το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).