Σφοδρή  αντιπαράθεση απόψε στη Βουλή  μεταξύ του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Χρήστου Παπουτσή με φόντο τις δηλώσεις Λοβέρδου.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε στον κ.Παπουτσή ότι δεν θέλει να καταρρεύσει η χώρα αλλά αναρωτήθηκε τι θα γινόταν εάν έλεγε αυτός αυτά που είπαν ο Ανδρεας Λοβέρδος και η Αννα Διαμαντοπούλου για τη στάση που κρατά το ΠΑΣΟΚ και πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης στην οικονομική πολιτική που ασκείται.

« Τι συμβαίνει έχουμε κυβέρνηση με ενιαίο λόγο η σκορποχώρι ; Δεν μπορείτε να λειτουργήσετε δεν έχετε πια τα αντανακλαστικά. Χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση . Μαζί με τη ΝΔ δεν συγκεντρώνετε πια ούτε το 40% του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα θέλει άλλη λύση και αυτή η λύση δεν είστε εσείς» κατέληξε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να συμβάλλουν με τη στάση τους λέγοντας ότι χρειάζεται μετριοπάθεια, αλήθεια και γνώση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα. «Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε για τη χώρα και το λαό μας» υπογράμμισε κλείνοντας την ομιλία του ο κ.Παπουτσής.