current views are: 1

11 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση13:20

Ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζει ανασχηματισμό στη ΝΔ- Όλα τα ονόματα

Νέο αντιπρόεδρο και επικεφαλής στο συμβούλιο των νέων τομεαρχών αναζητείται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη ΝΔ. Και αυτό γιατί έως της 20 του μηνός η ΝΔ θα έχει καινούριο οργανόγραμμα που έχει αναλάβει προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς

Δημοσίευση 13:20’
αρθρο-newpost

Νέο αντιπρόεδρο και επικεφαλής στο συμβούλιο των νέων τομεαρχών αναζητείται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη ΝΔ. Και αυτό γιατί έως της 20 του μηνός η ΝΔ θα έχει καινούριο οργανόγραμμα που έχει αναλάβει προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς

Γράφει ο Γιάννης Γιαννόπουλος 

Νέο αντιπρόεδρο και επικεφαλής στο συμβούλιο των νέων τομεαρχών αναζητείται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη ΝΔ. Και αυτό γιατί έως της 20 του μηνός η ΝΔ θα έχει καινούριο οργανόγραμμα που έχει αναλάβει προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς. 

Στο θέμα του αντιπροέδρου εξακολουθεί να ακούγεται το όνομα του πρώην προέδρου της βουλής αλλά από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη διαρρέεται ότι δεν έχει γίνει καμία κρούση από την ηγεσία .Υπάρχει μια ακόμη πρόταση από την πλευρά Αβραμόπουλου ενώ και η πλευρά Σαμαρά αναζητεί ένα νέο στέλεχος που δεν είναι απαραίτητο να είναι και βουλευτής . 

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί από τον πρόεδρο της ΝΔ στους νέους τομεάρχες και στους επικεφαλείς του 15 μέλους οργάνου που θα συναποφασίζει την «γραμμή» του κόμματος.

Τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν αυτό το όργανο είναι η Ολγα Κεφαλογιάννη που μάλιστα ακούγεται και για επικεφαλής ο Βασίλης Κικίλιας ο Κώστας Σκρέκας η Άννα Ασημακοπούλου ο Νότης Μηταράκης και η Σοφία Βούλτεψη. Σίγουροι τομεάρχες πρέπει να θεωρούνται μέχρι στιγμής ο Χρήστος Σταικούρας ο Γιώργος Κουμουτσάκος ο Ανδρέας Κατσανιώτης και ο Χαράλαμπος Αθανασίου. Επικεφαλής για το ίδιο όργανο ενδέχεται να είναι και ο Μάκης Βορίδης .Σε αναμονή βρίσκονται στελέχη όπως ο Χρήστος Δήμας, η Άννα Καραμανλή, η Ελένη Ράπτη, ο Κώστας Γκιουλέκας και ο Κώστας Τζαβάρας . 

Στην βουλή θα παραμείνει πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως άλλωστε στη θέση του ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος θα παραμείνει και ο Άδωνις Γεωργιάδης

Καμία αλλαγή δεν πρόκειται να υπάρξει για τον Γιάννη Πλακιωτάκη ως γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας αλλά και του Ανδρέα Παπαμιμίκου ως γραμματέα του κόμματος. 

Ο τελευταίος μάλιστα έχει επιοφορτιστεί να προτείνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα στον Αντώνη Σαμαρά ονόματα στελεχών από την βάση του κόμματος (από Αθήνα και επαρχία) που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν δίπλα στους τομεάρχες που θα σχηματίσουν την «σκιώδη» κυβέρνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Αλλαγές όμως θα πραγματοποιηθούν και στο επικοινωνιακό επιτελείο της λεωφόρου Συγγρού χωρίς ωστόσο να υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για την ονοματολογία. Ο μόνος σταθερός στη θέση του είναι ο Κώστας Καραγκούνης ως εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ενώ επιτελική θέση έχει ακουστεί ότι μπορεί να προταθεί στον Ανδρέα Κατσανιώτη . Για τις υπόλοιπες θέσεις τις αποφάσεις θα λάβει ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς και η όποια ονοματολογία ανήκει στη σφαίρα των σεναρίων .


σχετικα αρθρα