«Το θέμα είναι τι υπάρχει στο τραπέζι» δήλωσε για τη διαπραγμάτευση ο εκπρόσωπος Τύπου του «Ποταμιού», Δημήτρης Τσιόδρας τονίζοντας ότι ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ της Ελλάδας.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm o κ. Τσιόδρας ανέφερε «στηρίζουμε τη διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση γιατί την κάνει για τη χώρα. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

«Ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας, είναι υπέρ των εταίρων» υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι τώρα αρχίζει η διαπραγμάτευση, αφού μέχρι τώρα συζητούσαμε διαδικαστικά.

«Πριν πας να κάνεις διαπραγμάτευση με τους άλλους, κάνεις εσωτερική διαπραγμάτευση. Ε, δε γίνεται έτσι δουλειά» είπε, αφήνοντας αιχμές προς την κυβέρνηση.

Και σημείωσε:

Το θέμα είναι τι είναι στο τραπέζι. Τώρα αν είναι στις Βρυξέλλες ή εδώ. Κι εμένα δεν μου άρεσε η εικόνα με τους τρεις τύπους να έρχονται εδώ. Τώρα εάν στέλνεις 20 δικούς μας στις Βρυξέλλες θα μας έρχεται ακριβότερα.

«Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και γνωριζόμαστε όλοι», σχολίασε για τις επιθέσεις του Λάκη Λαζόπουλου προς τον Σταύρο Θεοδωράκη, χωρίς να θέλει να επεκταθεί.