current views are: 2

13 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση15:36

Το «Ποτάμι» στηρίζει την καταπολέμηση της διαφθοράς

Με τον υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη συναντήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Δημοσίευση 15:36’
αρθρο-newpost

Με τον υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη συναντήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Με τον υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη συναντήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από μία ώρα και έγινε παρουσία του Βασίλη Μαρκή, πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, επίτιμου Πρόεδρου της Ένωσης Εισαγγελέων και υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας με το Ποτάμι.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε τα εξής:

Από την πρώτη ομιλία μου στη Βουλή είχα δηλώσει ότι είμαστε στο πλευρό του κυρίου Νικολούδη στην προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς. Το ίδιο του επανέλαβα και σήμερα. Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων. Το Ποτάμι έχει συγκεκριμένες απόψεις, με τη βοήθεια και του κυρίου Μαρκή στα θέματα της διαφάνειας και της διαφθοράς, θέματα στην αντιμετώπιση των οποίων η Ελλάδα βρίσκεται πολύ πίσω. Ο κύριος Νικολούδης μας ενημέρωσε και συζητήσαμε για τις κινήσεις που ετοιμάζεται να κάνει. Μιλήσαμε για το πόθεν έσχες και για την προσπάθεια να σπάσουμε τα αμαρτωλά τρίγωνα πολιτικής – μίντια – τραπεζών και οικονομικά ισχυρών. Συμφωνήσαμε ότι θα έχουμε μια συνεργασία καθώς υπάρχουν στελέχη του Ποταμιού που μπορούν να προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια. Είμαστε εδώ, είμαστε στο πλευρό του υπουργού γι’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια την οποία και οι δύο αποκαλούμε μεγάλη πατριωτική προσπάθεια.


σχετικα αρθρα