Για μεμονωμένους παράγοντες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ΕΚΤ που βομβαρδίζουν τη συμφωνία της 20ης Φλεβάρη έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. 
 
Μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη, είπε πως « ο ελληνικός λαός ζήτησε η προηγούμενη πολιτική να αλλάξει. Οι εταίροι μας συμφώνησαν στις 20 Φεβρουαρίου, ωστόσο μεμονωμένοι παράγοντες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ΕΚΤ αντί να υλοποιούν τη συμφωνία τη βομβαρδίζουν». 
 
«Εάν νομίζουν ότι θα συνεχίσουν να παραβιάζουν τις δημοκρατικές αρχές, ότι θα ορίζουν εκείνοι κυβερνήσεις και υπουργούς, ότι θα υπαγορεύουν νομοσχέδια, να ξέρουν ότι αυτό το πράγμα τελείωσε», είπε και πρόσθεσε πως «θέλουμε καλή σχέση με εταίρους αλλά εντολές παίρνουμε από τον λαό». 
 
Σχετικά με το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση είπε πως «πρέπει να καταλάβει ο κ. Κοστέλο και οποιοσδήποτε κ. Κοστέλο ότι υπάρχει εκλεγμένη κυβέρνηση». «Η κρίση αυτή δημιουργήθηκε γιατί οι πολιτικές που επιβλήθηκαν οδήγησαν στην καταστροφή», υπογράμμισε. 
 
Σχετικά με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου είπε πως θα γίνει χωρίς κιγκλιδώματα και πως «θα παρελάσουν τα παιδιά μας που υπηρετούν στον στρατό». 
 
Αποκάλυψε πως η ιδέα ξεκίνησε από τη Ρόδο, όπου βρέθηκε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, και όπου «μόλις τελείωσε η παρέλαση για την απελευθέρωση των Δωδεκανήσων, οι μπάντες συνέχισαν να παίζουν, τα συγκροτήματα χόρευαν και μπήκε και ο κόσμος στον χορό». 
 
«Η παρουσία του κόσμου θα στείλει ένα μήνυμα ενότητας του ελληνικού λαού: Ότι είμαστε ένα κυρίαρχο κράτος που ζητά τον σεβασμό στην εθνική κυριαρχία», είπε ο κ. Καμμένος. Μάλιστα πρόσθεσε πως υπάρχει παρόμοια ιδέα για τον εορτασμό του Πάσχα στα στρατόπεδα με ανέργους και αστέγους. 
 
Τέλος αναφορικά με την κριτική από τον κ. Θεοδωράκη είπε: «Να μην έρθει ο κ. Θεοδωράκης στην παρέλαση άμα στεναχωριέται».