Για απόπειρα «σκοτεινών κύκλων» να τον συκοφαντήσουν κάνει λόγο ο Κώστας Λαλιώτης σε επιστολή του προς τον Γραμματέα του ΣΔΟΕ μετά τους ελέγχους που διενεργούνται για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα πως στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Λαλιώτη ο ίδιος καταθέτει το ερώτημα «ποιοι και γιατί διέρρευσαν ένα δημόσιο έγγραφο, διαβαθμισμένο ως εμπιστευτικό».

Όπως αναφέρει, «η σκοπιμότητα των δόλιων αυτουργών είναι προφανής», προσθέτοντας ότι με πρόσχημα τον ανολοκλήρωτο έλεγχο κάποιοι θέλησαν να δημιουργήσουν προκαταβολικά σκιές, «με στόχο να σπιλώσουν με ανυπόστατες φημολογίες το όνομά μου» και να «ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα των ΜΜΕ».

Παράλληλα, ο κ. Λαλιώτης εκφράζει την βεβαιότητά του ότι αυτή η «απόπειρα διαφόρων σκοτεινών κύκλων» να τον συκοφαντήσουν «θα πέσει στο κενό» και πως «θα συντριβούν για μια ακόμα φορά όποιοι κι αν είναι, όπου και να βρίσκονται». 

Επίσης ανακοινώνει την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη «για τη διερεύνηση και αποκάλυψη των αυτουργών της παράνομης διαρροής εμπιστευτικού εγγράφου προς τα ΜΜΕ». 

«Σε κάθε περίπτωση πιστεύω για λόγους αρχής, ότι κάθε έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος και επιβεβλημένος, γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν» τονίζει.
 

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του κ. Λαλιώτη