«Η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να πουν στην κοινωνία τι θέλουν να κάνουν» δήλωσε η βουλευτής της Νέας ΔημοκρατίαςΆννα Ασημακοπούλου, τονίζοντας τις επιπτώσεις της αβεβαιότητας στην πραγματική οικονομία.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm ανέφερε ότι «η κίνηση του πρωθυπουργού φέρνει το θέμα στο ανώτερο επίπεδο. Ο κ. Τσίπρας έχει εξαγγείλει στο εσωτερικό της χώρας ότι δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει σε κάτι» είπε.

«Φαίνεται ότι Ευρωπαίοι και ο κ. Τσίπρας έχουν διαφορετική ανάγνωση για τη συμφωνία» τόνισε και επανέλαβε τη θέση της ότι «η ασάφεια σε μία διαπραγμάτευση είναι υπέρ του δυνατού».

Η κυρία Ασημακοπούλου τόνισε ότι η πραγματική οικονομία είναι στο χειρότερο σημείο. «Η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να πουν στην κοινωνία τι θα κάνουν. Η αβεβαιότητα χειροτερεύει κάθε μέρα την κατάσταση της οικονομίας» πρόσθεσε.

«Υπό την έννοια της εθνικής κυριαρχίας είμαστε ισότιμοι. Το ζήτημα είναι η σχέση μας να είναι ομαλή» επισήμανε.

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. «Οι φοιτητές στη Γαλακτοκομική σχολή είχαν φτιάξει επιστολή το Νοέμβριο για υλικοτεχνικές ελλείψεις. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς είχε καταθέσει ερώτηση και είχαν έρθει και σε μένα για να υπάρξει διακομματική στήριξη» ανέφερε η κυρία Ασημακοπούλου. «Πριν προκύψει η εξαφάνιση δεν είχα ακούσει κάτι στην τοπική κοινωνία. Μακάρι να είχαν μιλήσει τότε τα παιδιά» τόνισε.