Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή τη δήλωση του κ. Σαμαρά ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα μέτρα και τα ψέματα τελείωσαν μετά τη χθεσινή συνάντηση στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

«Κατανοούμε τη δυσκολία του κ. Σαμαρά να αποδεχθεί ότι υπάρχουν κυβερνήσεις που διαπραγματεύονται. Άλλωστε δεν τον βοηθούν και οι αναμνήσεις του από τις Συνόδους Κορυφής: αποχωρούσε με πακέτα υφεσιακών μέτρων και περικοπών. Η κυβέρνηση πέτυχε να θέσει το πλαίσιο της πολιτικής που θα δώσει ανάσα στην οικονομία και την κοινωνία. Το περίφημο email Χαρδουβέλη, πλέον, είναι παρελθόν. Θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα, δεσμευμένοι από τη λαϊκή εντολή» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Σακελλαρίδης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Σαμαράς σε δήλωσή του υπογράμμισε «Το σημαντικό είναι ο κ. Τσίπρας να περάσει τις εξετάσεις των νέων μέτρων. Βαθμολογητές του θα είναι η Τρόικα στην Αθήνα και το Eurogroup στις Βρυξέλλες, την ώρα που ο χρόνος και τα χρήματα τελειώνουν. Όπως τελειώνουν και τα ψέματα που ακούγαμε μέχρι τώρα».