current views are: 1

20 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση12:45

ΠΑΣΟΚ: Επίθεση στον Πανούση με «φόντο» τη φύλαξη της Χαριλάου Τρικούπη

Επίθεση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την κατάληψη στη Νομική και τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας. 

Δημοσίευση 12:45’
αρθρο-newpost

Επίθεση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την κατάληψη στη Νομική και τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας. 

Επίθεση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση, εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την κατάληψη στη Νομική και τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας. 

«Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης – Προστασίας του Πολίτη φαίνεται ότι δεν έχει αίσθηση του θεσμικού του ρόλου. Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του γιατί επί μια βδομάδα άφησε ανεξέλεγκτους τους κουκουλοφόρους αντιεξουσιαστές να καταστρέφουν τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, να αιχμαλωτίζουν την σύγκλητο του ΑΠΘ, να βανδαλίζουν τα μνημεία της Αθήνας, να καίνε περιουσίες πολιτών και να πραγματοποιούν εγκληματικές επιθέσεις κατά γραφείων κομμάτων, όπως αυτή στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του και την κυβέρνησή του για να δικαιολογήσει την απραξία και την ανυπαρξία του, παρά τις μεγάλες αντιδράσεις όλων των κοινωνικών φορέων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
«Τον καλούμε επιτέλους να κάνει αυτό που ως αρμόδιος υπουργός έχει ως κυρία υποχρέωση και αποστολή: Να προστατεύσει και να διασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη και ηρεμία στην Αθήνα  και σε όλη την Ελλάδα, από τις εγκληματικές επιθέσεις των γνωστών – άγνωστων τραμπούκων. Επιπλέον τον καλούμε αντί να υπεκφεύγει, να προστατεύσει αποτελεσματικά τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ από τις καταδρομικές επιθέσεις των κουκουλοφόρων πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές  και τότε θα έχει ο ίδιος και προσωπική ευθύνη για την ολιγωρία του», καταλήγει.
 


σχετικα αρθρα