Κατά τη Σύνοδο Κορυφής η κυβέρνηση έλαβε αυτά που ζητούσε, τόνισε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της, αλλά και την επταμερή συνάντηση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης. 

«Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός απέδειξαν ότι όταν διεκδικείς το δίκιο, τότε μπορείς και να συνδιαλέγεσαι με όλους. Η ελληνική κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός κράτησαν μία έντιμη και δίκαιη στάση, ζητώντας τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε την εντολή που λάβαμε στις εκλογές στις 25ης Ιανουαρίου» είπε ο κ. Καμμένος από τα Καλάβρυτα απ' όπου βρίσκεται. 

Είπε ακόμα ότι «χαίρομαι ιδιαίτερα που η έκβαση αυτών των συνομιλιών είναι θετική και που οι εταίροι μας αντιλήφθησαν ότι δεν μπορεί να διοικείται μία χώρα από μία κυβέρνηση, η οποία μεταφράζει τα νομοσχέδια τα που της στέλνουν, αλλά εφαρμόζοντας την εντολή που δίνει ο λαός» και κατέληξε:

«Θεωρώ ότι η απόφαση να ακολουθηθεί η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου είναι πάρα πολύ σημαντική, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση δημοσιογράφου, για μια πρώτη αποτίμηση της Συνόδου, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως είναι πολύ θετικά τα αποτελέσματα, διότι όπως πρόσθεσε, «η κυβέρνηση πέτυχε αυτό το οποίο ζήτησε, μια γέφυρα μέχρι τον Ιούνιο, εφαρμόζοντας μια πολιτική στην οποία δεν θα υπάρχουν νέα εξοντωτικά μέτρα για τον ελληνικό λαό και εφαρμόζοντας την πολιτική την οποία έχει εντολή από τον ελληνικό λαό να εφαρμόσει».