Είχα ενημερώσει το Μέγαρο Μαξίμου όταν είχα τις πληροφορίες ότι θα βγει ένα δημοσίευμα που θα με αφορά, είπε ο κ. Κατρούγκαλος, στην εκπομπή Ακραίως  με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ

«Πρόκειται για συμβόλαιο διαπλοκής με ξεκάθαρη στόχευση», επανέλαβε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.  

«Φυσικός αυτουργός είναι ο συντάκτης που τον χαρακτήρισα πρόσωπο με πρόσωπο ψεύτη και συκοφάντη, είναι η εφημερίδα και το συγκρότημα», καθώς όπως είπε «θίγονται ζητήματα αδειών, θίγονται ζητήματα διαπλοκής». 

Σε ερωτημα ποια ήταν η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου όταν τους ενημέρωσε για την υπόθεση πριν αυτή δημοσιοποιηθεί, είπε πως δεν ανακοινώνονται οι συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό. 

«Είναι εντελώς κατασκευασμένη η κατηγορία», είπε ο κ. Κατρούγκαλος.  

Στο ερώτημα του Τάκη Χατζή ότι έγινε υπουργός σε ένα υπουργείο που θα καλείτο να νομοθετήσει για θέματα των πρώην πελατών του ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε πως «αυτό που θεωρείται από κάποιους στίγμα είναι τίτλος τιμής για μένα, αφού έδωσα αντιμνημονιακούς αγώνες για αυτούς τους ανθρώπους»,, ενώ τόνισε πως όλα αυτά «δεν τα έκανα για λόγους οικονομικούς», υποστηρίζοντας πως δεν έπαιρνε αμοιβή από αυτές τις υποθέσεις ο ίδιος.   

«Αν δεν ηταν συμβόλαιο διαπλοκής, για να πλήξει την κυβέρνηση θα διευκόλυνα τον πρωθυπουργό και θα είχα παραιτηθεί», πρόσθεσε ο κ. Κατρούγκαλος.