Συνεχίζονται οι διαξιφισμοί κυβέρνησης-ΝΔ για την υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργου Κατρούγκαλου.

«Για αντιμνημονιακό αγώνα με το αζημίωτο» έκανε λόγο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, σε δήλωσή του. «Όπως φαίνεται, ο αντιμνημονιακός αγώνας για κάποιους ήταν με το αζημίωτο. 12% το κεφάλι! Όμως ευθύνη δεν έχει μόνο ο κ. Κατρούγκαλος, αλλά και η Κυβέρνηση που τον καλύπτει. Όπως αποδεικνύεται το ήξεραν εδώ και καιρό και τον κρατούσαν! Και ακόμη δεν τον έχουν αποπέμψει…», αναφέρει ο κ. Καραγκούνης

«Αντί να απολογηθεί η αξιωματική αντιπολίτευση που έσπευσε βιαστικά και άκριτα να υιοθετήσει το ψευδές δημοσίευμα για τον κ. Κατρούγκαλο, ζητάει και τα ρέστα!» αναφέρει σε απάντησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Όπως σημειώνει ο κ. Σακελλαρίδης «τη στιγμή που οι συκοφαντίες έχουν καταπέσει επιμένει να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα. Ας το καταλάβουν όμως καλά. Η διαφθορά και η διαπλοκή είναι δικό τους μονοπώλιο. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί σύντομα».