«Ο κ. Κατρούγκαλος έδωσε αποστομωτικές απαντήσεις» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης για τα όσα υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μετά το δημοσίευμα του Βήματος, που μιλούσε για τα ιδιωτικά συμφωνητικά που υπέγραφε  με απολυμένους από το Δημόσιο.

Μιλώντας στον Real Fm, ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι «όχι μόνο δεν προσπάθησε να κρυφτεί, να κλείσει το θέμα, αλλά ο ίδιος έδωσε τις απαντήσεις σε δημόσια θέα ώστε να μην μείνει καμία ψευδής αίσθηση ότι μπορεί να υπάρχει κάτι το οποίο είναι βάσιμο σε αυτό το δημοσίευμα».

Αναφερόμενος στις απαντήσεις που έδωσε ο τελευταίος, πρόσθεσε ότι αυτές «δείχνουν στην ουσία ότι όχι απλώς δεν τίθεται θέμα, αλλά τίθεται θέμα από αυτούς που βάζουν το θέμα».

Ο κ. Σακελλαρίδης έριξε «καρφιά» στα κόμματα της αντιπολίτευσης, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από τη «σπουδή» με την οποία έσπευσαν «να υιοθετήσουν ένα ρεπορτάζ το οποίο κινείται στη σφαίρα της φαντασίας και μάλλον ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο είναι στον τομέα της λάσπης απέναντι στην κυβέρνηση».

Και πρόσθεσε:

Αδυνατώ να ακολουθήσω αυτή τη συλλογιστική. Ποιο είναι το ηθικό ζήτημα όταν αφότου γίνεται ευρωβουλευτής σταματάει αυτού του τύπου το λειτούργημα και πολύ περισσότερο όταν έχει γίνει υπουργός.

Tόνισε, τέλος, ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως «για τους λόγους τους οποίους επιλέχθηκε να στοχοποιηθεί όχι μόνο ο κ. Κατρούγκαλος αλλά και η κυβέρνηση».