Τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και ο βαρύτατος τραυματισμός του 30χρονου που συμμετείχε στην πορεία προκάλεσαν σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή μεταξύ του Πάνου Μπεγλίτη και του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ο αναπληρωτής υπουργός άμυνας κατηγόρησε τον κ. Λαφαζάνη «για επικίνδυνο και ανεύθυνο καταγγελτικό λόγο» και πρόσθεσε "Αναρωτιέμαι αν έχει συναίσθηση  αυτών που λέει, αν ρίχνει λάδι στη φωτιά ή δεν εύχεται να έχουμε νεκρούς για να δικαιωθεί μια ανεύθυνη πολιτική ενός κομματιού της αριστεράς..." Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «επικίνδυνη κυβέρνηση» και «δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ σε άοπλους ειρηνικούς διαδηλωτές με σκοπό να τους σκοτώσουν» και ζήτησε να ανακαλέσει ο κ. Μπεγλίτης τις καταγγελίες που του απέδωσε, για πολιτικό κερδοσκοπισμό, όπως είπε, ενώ πρόσθεσε:

»Αν δεν ανακαλέσετε θα είναι όνειδος για την παρουσία σας στην πολιτική. Δεν μπορείτε να λέτε σε πολιτικό σας αντίπαλο ότι εύχεται να πεθάνει άνθρωπος...»

«Επειδή και εγώ έχω γνώση της προπαγάνδας θα πω στον κ. Λαφαζάνη να δει τα πρακτικά. Είπα εύχεστε στο πολιτικό και ιδεολογικό σας αδιέξοδο να υπάρχουν νεκροί. Το είπα γενικά ως πολιτική θέση», αντέτεινε ο κ. Μπεγλίτης.