Για διαφορετικούς τρόπους δημοσιονομικής προσαρμογής έκανε λόγο ο Αλέκος Καλύβης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. 
 
Μιλώντας στον Realfm είπε πως «η δημιοσιονομική προσαρμογή έχει διάφορους τρόπους». «Ο ένας τρόπος να φορολογείς όπως φορολογούσες, ο άλλος τρόπος είναι να φορολογείς τα υψηλά στρώματα και τις μεγάλες επιχειρήσεις, που δεν φορολογούνταν μέχρι τώρα», είπε. 
 
Σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις είπε ότι με βάση το email Χαρδούβελη, δεν πρόκειται να ανακληθούν ιδιωτικοποιήσεις που έχουν γίνει ενώ πρόσθεσε πως αυτές που είναι να γίνουν θα επανεξεταστούν με βάση το δημόσιο συμφέρον. Για το θέμα της ιδιωτικοποίησης των αεροδρομίων είπε πως θα ξανασυζητηθεί το θέμα. 
 
Σχετικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη και την ακύρωση κάποιων εμφανίσεών του είπε πως δεν τίθεται κανένα θέμα για τον υπουργικό οικονομικών
 
Τέλος, αναφορικά με ερώτηση για το τρίτο μνημόνιο, είπε πως βρισκόμαστε σε μια μεταβατική φάση από την οριστική ρύθμιση και πως το συνολικό πακέτο για ενδεχόμενη διαπραγμάτευση, θα πάει τον Ιούνιο