Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για τον κ. Κατρούγκαλο. Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης που αφορά πλέον τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Τα στοιχεία που δόθηκαν επισήμως από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για εργολαβικά - συμφωνητικά για υποθέσεις κατά του Δημοσίου που κατέθεσε ο κ Κατρούγκαλος στο ΔΣΑ, μάλιστα μετά την υπουργοποίηση του, είναι συντριπτικά σε βάρος του και σε σχέση με τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Φαίνεται ότι οι έννοιες φιλότιμο και ντροπή για τον κ. Κατρούγκαλο είναι άγνωστες. 

Τίθεται όμως μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης που αφορά πλέον τον κ, Τσίπρα προσωπικά και την κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 

Η επιμονή της κυβέρνησης να καλύπτει, να υποστηρίζει και να μην αποπέμπει τον κ Κατρούγκαλο, μετακυλύει τις ευθύνες στον κ. Τσίπρα.
Και ο κ. Κατρούγκαλος είναι μόνο η αρχή. Το πελατειακό σύστημα που δημιούργησε ο πάλαι ποτέ αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ για να αναρριχηθεί στην εξουσία, το βρίσκει ήδη μπροστά του.